raggedy man, good night

 

  

 

  

 

Har gråtit och skrattat och gråtit ännu mer i över tre timmar nu. Den här episoden var allt jag någonsin skulle ha kunnat önska mig för elevens regeneration och även om hela mitt hjärta känns som om det trasats sönder så var det här avskedet så fint att jag är okej med det. Åh, jag älskar verkligen Doctor Who alldeles vansinnigt mycket. 

 

 

 

x x
26.12.2013 kl. 00:32

just believe me for twenty minutes

 

Idag är det två år sedan jag tittade på the eleventh hour och doctor who förändrade mitt liv för resten av evigheten. Älskar serien så vansinnigt himla mycket att jag på allvar inte skulle kunna föreställa mig en enda dag utan den längre. Åh.

 

x x
08.12.2013 kl. 20:34

remember all the sadness and frustration and let it go

 

Jag har så mycket att säga att jag inte vet var jag ska börja. Det är väl därför som jag inte skrivit på så länge, fastän det kanske är då man borde skriva. Hur som helst.

 

 

Jag hade de bästa dagarna i hela mitt liv i london.

 

 

Jag reste alltså dit tillsammans med en vän och vi bodde på ett hemtrevligt hotell i bloomsbury och spenderade de flesta av våra dagar med att strosa omkring i staden och åka massor av tunnelbana och shoppa och dricka vaniljfrappuccinos och chai latte och helt enkelt försöka upptäcka så mycket som möjligt.

 

 

Och så gick vi på festligheterna som ordnades för att doctor who fyllde femtio år.

 

 

Den tjugotredje november, wow, vad ska jag säga? Dagen började med att vi stod i kö i ett par timmar och jag grät för att allt var så mäktigt innan vi gick på en show där de pratade om specialeffekterna i teveserien och bland annat exploderade upp en vägg och några monster på scenen. Eftersom jag hade en vip-biljett och fick sitta längst fram höll jag halvt på att skrämmas ihjäl ett par gånger men det var verkligen väldigt roligt också.

 

 

Annat vi hann med under dagen var att strosa omkring i hallen där de hade en utställning med en massa kostymer och rekvisita och stånd där de sålde allt mellan himmel och jord som hade med serien att göra. Såg så många av skådespelarna att ens hjärta nästan hann sluta slå dubbla slag varje gång man gick förbi en av dem. Gick på paneler med en hel del companions samt tom baker, peter davison, colin baker, sylvester mccoy och förstås matt smith av de som spelat the doctor.

 

 

Köade i flera timmar till för att gå på visningen av femtioårsspecialen och var så förväntansfull att jag mest bara skrattade och hoppade upp och ner och irriterade alla andra i vår närhet men var för uppspelt för att bry mig och vi lyckades få alldeles fantastiska platser och åh så bra episoden var.

 

 

Och så träffade jag matt smith och han kramade mig och svamlade om hur gorgeous jag var i en kortare evighet och jag var så lycklig att jag trodde jag skulle dö.

 

 

Ja, nu väntar jag bara på när jag får återvända.

 

x x
01.12.2013 kl. 11:37

because in the end we are all just dreamers in an endless universe

  

 

 

 

Jag var lite för exalterad igår kväll för att kunna formulera några vettiga meningar, grät och hyperventilerade och skrattade mest, men himmel, så nöjd jag är med peter capaldi som nästa doctor. När jag såg honom på skärmen visste jag liksom meddetsamma bara att men det är ju the doctor och exakt så ska det väl vara. Åh.

 

x x
05.08.2013 kl. 09:03

it's a dangerous mission. you could die out there. you could go on forever.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

    

 

Skådespelarna från doctor who vid comic con i san diego.

 

xx

x x
21.07.2013 kl. 15:44

haven't had a dream in a long time, so for once in my life, please, please, please, let me get what i want

 

I morse köpte jag en vip-biljett för denna tillställning den tjugotredje november. Kommer att få sitta längst fram på paneler med fyra av de skådespelare som spelat the doctor genom tiderna samt fotograferas tillsammans med matt smith. Är så lycklig att jag mest ägnat resten av dagen åt att ligga på golvet och gråta. Typ.

 

xx

x x
08.07.2013 kl. 16:55

she loved mysteries so much that she became one

Idag fick vi våra årsböcker i skolan. Gissa vem som beskriver sina fritidsintressen som "reser runt i tiden och universum tillsammans med the Doctor"?

 

(Kanske visar jag er min bild och alla mina svar någon dag här i framtiden. Kanske inte.)

 

x x
31.05.2013 kl. 16:40

let your heart be light, from now on, our troubles will be out of sight

För att muntra upp bloggen och mig själv efter mitt förra inlägg delar jag med mig av min absoluta favoritvideo på youtube. Den som fick mig att börja titta på doctor who och vände upp och ner på hela mitt liv den åttonde december tjugohundraelva. Matt, karen och arthur, älskade idioter.

 

x x
28.05.2013 kl. 22:18

if you hear a voice within you say 'you cannot write,' then by all means write, and that voice will be silenced

 

Jag har hittat en fanvideo med the doctor och amy pond som alltid gör mig lika glad. Amy är för övrigt en av mina favoritkaraktärer genom alla tider, kanske för att vi påminner så mycket om varandra på så många vis, och jag saknar henne något vansinnigt. Men det första man lär sig som whovian är väl att saker och ting förändras och att det inte alltid behöver vara någonting dåligt.

 

xx

x x
22.05.2013 kl. 17:33

Skriver böcker och drömmer om att rädda världen.

 

Tycker om klänningar, städer som aldrig sover, regnigt väder, vaniljparfym, fräknar, rymden, svartvit teve, modemagasin, havet, doften av kaffe, flygfält, sommarnätter, feminism och allt som glittrar.