all that really matters is we're doing it right now, right now

 

Jag har gått runt och känt mig lite dyster i ett par dagar, men det ska väl ordna sig, som det brukar göra. Det känns bara lite grann som om ett kapitel i mitt liv nyss tagit slut och jag orkar inte riktigt vänta på att få reda på hur det ska gå i nästa, men vänta, det får jag likväl lov att göra, i trehundrasextiofem och några hundra dagar till, som jag inte har den blekaste aning om vad jag ska ägna åt.

Och visserligen skulle väl vad som helst kunna hända under den tiden, också, med tanke på hur fantastiskt oförutsägbart det senaste året varit, men just nu orkar jag helt enkelt bara inte hoppas på det.

 

 

Bilder härifrån.

x x
Publicerad 28.12.2013 kl. 15:04

i'm moving at speed that makes everybody look slow, what happens if i let it go?

 

Det går inte att berätta om sin vardag när man bara går runt och känner sig trasig hela tiden. Jag måste ta en paus från världen i några dagar för att försöka komma ihåg hur man andas igen. Hur man känner sitt hjärta slå.

 

 

Bildkällor hittas på weheartit.

x x
Publicerad 21.08.2013 kl. 11:45

a house made out of glass will surely shatter, so we built a fortress of red bricks and ladders

De senaste dagarna har varit hemska och i stället för att försöka skriva om saker som är värda att leva för har jag haft lust att, ja, kasta mig av en bro eller gudarna vete vad, bara så att det ska hända någonting. Ångesten tuggar sönder mig, får mig att tro att jag inte kan andas och får mig att vara hypermedveten om vartenda ett av mina hjärtslag, får mig att känna mig ensam och trasig och tom. Jag orkar inte sitta stilla i det här hörnet av universum och bara ... överleva. Hur ska jag överleva här i två år när det känns som att jag inte överlever en enda dag till? Jag drunknar i rastlöshet, längtan bort.

 

d

r

u

n

k

n

a

r

 

Är det möjligt för mig att hoppa av gymnasiet och flytta till någon storstad i storbritannien någonstans och skriva? Ständigt fly och upptäcka och lära känna nya människor och hitta på dumma saker och ta vara på mina dagar? Allt det som jag verkligen tror att skulle göra mig lycklig? Nej, för söta öde, då missar jag ju att få lära mig alla de saker jag aldrig någonsin kommer att behöva i hela mitt liv någonsin, saker som skulle kunna ge mig ett yrke som jag skulle hata för resten av evigheten. Tänk er hur mycket jag skulle ångra mig ifall jag inte lärde mig alla de där årtalen som jag skulle kunna googla upp på en tiondels sekund ifall jag mot all förmodan någonsin behövde få reda på dem. Tänk er.

x x
Publicerad 28.05.2013 kl. 21:28

the boy never cried again, and he never forgot what he'd learned: that to love is to destroy, and that to be loved is to be the one destroyed

Jag biter sönder mina naglar och fastän jag är mycket mer lycklig nu än för ett par dagar sedan så har en oro satt sig i mitt hjärta. Åh, jag vet inte. Det är väldigt mycket vardagsbekymmer nuförtiden, sådant där som jag himlade med ögonen åt när jag mådde riktigt dåligt, men det betyder ju inte att det inte gör ont nu.

 

Hur som helst så tror jag att jag ska skriva ner orden i min anteckningsbok i stället för här, för den är alltid min bästa vän och den viskar inte mina hemligheter i någon annans öron. Puss och kram.

 

x x
Publicerad 08.05.2013 kl. 23:50

you're alive only once, as far as we know, and what could be worse than getting to the end of your life and realising you hadn't lived it

 

Jag vill ingenting idag heller. Kan jag inte få stanna hemma och läsa några dussin böcker i stället? Somnade i gårdagens klänning med oborstade tänder och utan några lakan omkring mig och vaknade mitt i natten och önskade att jag kunde gråta, men tomheten har slukat allt mörker.

 

Kanske blir det bättre om jag skulle orka sminka mig och gå till skolan för att träffa mina människor, men hur talar man om för sig själv att det inte är någon konst, att man gjort det varenda dag i en liten evighet, när allt inom en skriker emot?

 

Inte idag. Bara inte idag.

 

(Om några minuter står jag framför spegeln med en mascara i en hand.)

 

x x
Publicerad 07.05.2013 kl. 07:17

the city is my church, it wraps me in the sparkling twilight

Jag har en dålig dag idag. Det är ingen ångest, tack och lov (snart firar jag en månad sedan min senaste panikattack!), snarare en lågmäld ledsenhet som får mig att känna mig så förskräckligt tom inombords. Har ingen aptit och orkar inte med någonting. Begraver mig i min säng och läser fina himlen börjar här en gång till i stället. Förhoppningsvis är det bättre imorgon. Förhoppningsvis.

 

x x
Publicerad 06.05.2013 kl. 19:28

Skriver böcker och drömmer om att rädda världen.

 

Tycker om klänningar, städer som aldrig sover, regnigt väder, vaniljparfym, fräknar, rymden, svartvit teve, modemagasin, havet, doften av kaffe, flygfält, sommarnätter, feminism och allt som glittrar.