this town is colder now, i think it's sick of us, i've got my heart set on anywhere but here

 

Om en månad befinner jag mig i min favoritstad i hela världen igen, så just nu gör jag inte annat än drömmer om att planlöst strosa runt på dess gator, sitta på mysiga caféer och smutta på chai latte, skriva snirkliga rader i min anteckningsbok om alla känslor och upplevelser, åka tunnelbana med mina bästa melodier i en hörlur, träffa matt smith och få tala om för honom hur mycket han betytt för mig, rota bland vintageklänningar som doftar så där ljuvligt gammalt och bläddra i böcker om trollkarlar och vampyrer men för en gångs skull känna mig fullständigt till freds med hur min egen verklighet ser ut.

Jag längtar så det gör ont i mitt hjärta. Ville bara säga det. 

 

x x
Publicerad 20.10.2013 kl. 17:36

i just want to travel to far off places and experience what the world has to offer

Jag hittade några rader som jag skrev på min nuförtiden trasiga skrivmaskin en oändligt lång vinterdag när jag drömde om så mycket, mycket mer. Eftersom jag inte har så mycket annat att skriva om förutom att jag bakat äckligt söta kolakakor som jag fortfarande mår illa av, får ni läsa dem i stället.

 

 

Man sitter på caféer och kan inte sluta le åt allt människorna i ens sällskap säger och innan man försvinner ut i den svala sommarnatten för att låta sig uppslukas av månens sken från londonhimmel snor man ett par kyssar av honom.

 

Man sitter i sin säng och klottrar ner alldeles för ärliga ord på skrynkliga papper som glöms bort för alltid när man råkar hälla ut sitt kaffe över dem.

 

Man vaknar av solstrålar i sina ögon och äter frukost på sin balkong med utsikt över staden där den vaknar till liv med bilars oväsen och cyklisters rop och skrattande barn med tunga ryggsäckar.

 

För en sekund saknar man verkligheten, men sedan minns man att det här är nuet nu.

 

x x
Publicerad 26.05.2013 kl. 20:14

Skriver böcker och drömmer om att rädda världen.

 

Tycker om klänningar, städer som aldrig sover, regnigt väder, vaniljparfym, fräknar, rymden, svartvit teve, modemagasin, havet, doften av kaffe, flygfält, sommarnätter, feminism och allt som glittrar.