all that really matters is we're doing it right now, right now

Publicerad 28.12.2013 kl. 15:04

 

Jag har gått runt och känt mig lite dyster i ett par dagar, men det ska väl ordna sig, som det brukar göra. Det känns bara lite grann som om ett kapitel i mitt liv nyss tagit slut och jag orkar inte riktigt vänta på att få reda på hur det ska gå i nästa, men vänta, det får jag likväl lov att göra, i trehundrasextiofem och några hundra dagar till, som jag inte har den blekaste aning om vad jag ska ägna åt.

Och visserligen skulle väl vad som helst kunna hända under den tiden, också, med tanke på hur fantastiskt oförutsägbart det senaste året varit, men just nu orkar jag helt enkelt bara inte hoppas på det.

 

 

Bilder härifrån.

x x
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

Skriver böcker och drömmer om att rädda världen.

 

Tycker om klänningar, städer som aldrig sover, regnigt väder, vaniljparfym, fräknar, rymden, svartvit teve, modemagasin, havet, doften av kaffe, flygfält, sommarnätter, feminism och allt som glittrar.