and i have galaxies growing inside of me

Publicerad 09.03.2014 kl. 12:28

 

Under de senaste månaderna har jag arbetat med en berättelse som är såväl den svåraste jag skrivit som den jag är mest stolt över. Den utspelar sig i staden där jag växte upp och handlar om två flickor som lever i en egen liten drömvärld. De håller tebjudningar. De dansar bort nätter. De får sina hjärtan söndertrasade. De längtar bort från vardagen. Det handlar om bubbelgumspop, ensamhet och hur människor sällan är sådana som man föreställer sig att de är. Efter att ha skrivit hundrafemtio sidor är jag fortfarande inte säker på att jag kommer att lyckas avsluta det här, men så känns det å andra sidan alltid, och det enda man kan göra är väl att fortsätta skriva tills man når de sista orden. Så. Det är det jag försöker göra just nu.

 

 

x x
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
är så avis! jag har idéer om böcker hela tiden men verkar aldrig kunna ta tag i det alls! 150 sidor är hur bra som helst! fortsätt kämpa! vet själv hur jobbigt det kan vara men det kommer nog gå se du. Blev sjukt peppad på att starta ett längre projekt jag själv nu
freja07.04.14 kl. 21:20

Skriver böcker och drömmer om att rädda världen.

 

Tycker om klänningar, städer som aldrig sover, regnigt väder, vaniljparfym, fräknar, rymden, svartvit teve, modemagasin, havet, doften av kaffe, flygfält, sommarnätter, feminism och allt som glittrar.