but they're the ones we'll look down upon

Publicerad 13.03.2014 kl. 07:51

 

Igår skrev jag klart mina mock exams för i år! Egentligen förtjänar det fler utropstecken än så där, så länge som jag oroat mig för dem. Hur de sedan gick får vi se, men det är första gången sedan ettan i gymnasiet som jag skrivit vartenda prov under en provvecka, så bara det är väl värt applåder. Och jag är stolt över mig själv. Jag är det. Nu behöver jag bara redigera en uppsats, skriva två reflective statements om muntliga framträdanden som jag hållit och skriva våra riktiga exams, så har jag över halva min ib-examen avklarad. Så. Himla. Overkligt.

 

x x
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

Skriver böcker och drömmer om att rädda världen.

 

Tycker om klänningar, städer som aldrig sover, regnigt väder, vaniljparfym, fräknar, rymden, svartvit teve, modemagasin, havet, doften av kaffe, flygfält, sommarnätter, feminism och allt som glittrar.